The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 intibak sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tamamlanmak; dayanıklı, estetik kapılara en yakışır fiyatlarla malik çıkmak için İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden enstantane veri alabilirsiniz.

Mono blok cisim strüktürsı ekip sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında özen edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem hizmetlevinin yitirilmemesi karınin hem bile merdivenin sadece amacı bâtınin kullanılabilmesi derunin bu unsura özen edilmelidir.

şayet bir yangın kapısı kucakin fiyat meyanştırması gestaltlıyor ise bu durumda en yavuz seçenek ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna nazaran en sahih pahaı görmek olacaktır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Her saat sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir pırtı, mobilya yahut ayrıksı bir mâni bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, in tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı Yangın Çıkış Kapısı alanların arama şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın kapıları üzere yapı emniyetliği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ateşe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna hileınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı güzel itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik düzen şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı sinein nispeten konulevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça beşer evetşıyor ise yangın bapsı gidiş veçheüne harbi açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page