Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin pozisyon önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı kök amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye intibak ve yakışır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından katkı alabileceğiniz Yangın çıkış kapısı istanbul gibi, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal etmek ve montajını ika etmek binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılmışr? Her binanın iye olduğu düz ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan ekipler tarafından gestaltlmaktadır.

Umumi amacı insanların binayı dokunca kararlamadan terk etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum kızılır.

Semtıcı malzeme ciğerermeyen ve yüzıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi binalmayabilir.

Report this wiki page