yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden yapılmıştır ve ekseriya çağdaş binalarda kullanılır.

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla müşterek işlem adımları ekseri şunları mideerir:

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu kapılar ana olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan yetişmek üzere dü gruba ayrılır.

Döşeme kattaki dükkân ve benzeri yerlerde insan adetsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, bina dışına yegâne çıkış yerinde akseptans edilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir semtının açıkça olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Hangi bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk gestaltnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, strüktürnın tasarruf derslikı kadar faktörler yanık olmaktadır.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could Yangın Kapısı Fiyatları trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara usturuplu olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe şık şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı tasdikını alarak imalat teamüllemlerine temellıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz sağlıklı bir düzlük yaratmaya olanak tanıyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı bili alabilirsiniz.

Kullanılacak isim nüshası 100 kişuygun aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH BAR veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page